Reinier Gunther

Senior Adviseur Hypotheken en Verzekeringen


Het eiland Bonaire heb ik in mijn hart gesloten, daarom ben ik met mijn vrouw Anna en mijn zoon Youp hier naar toe verhuisd en daar genieten we enorm van. Toen wij besloten op het eiland een huis te bouwen, betekende dit ook het afsluiten van een hypotheek. Tijdens dit proces merkte ik dat sommige onderdelen erg ingewikkeld kunnen zijn als je de routes en procedures niet goed kent en dat dit soms tot onduidelijkheid en frustraties kan leiden. Daarom kwam ik op het idee om me aan te sluiten bij Kos Ta Bon en mij te richten op het begeleiden van mensen die graag een huis willen kopen of een verzekering willen afsluiten op Bonaire. Dat is er nu nog niet in die vorm en het is mijn missie om mijn relaties volledig te ontzorgen tijdens een proces dat vooral leuk moet zijn; een huis kopen of bouwen is immers iets heel bijzonders!

In 2004 heb ik in Nederland mijn Bachelor diploma Bank en Verzekeringswezen gehaald, waarna ik meer dan 15 jaar in het familiebedrijf van mijn ouders heb gewerkt met veel passie en plezier. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening met betrekking tot particuliere of bedrijfshypotheken en verzekeringen.

Mijn relaties staan altijd centraal. Betrouwbaarheid, bereikbaarheid, integriteit en een goede en open communicatie met heldere verwachtingspatronen zijn de kernbegrippen die horen bij mijn dienstverlening. Relaties staan bij mij op de eerste plaats.

Ik vind een goede samenwerking met makelaars, taxateurs, notarissen en aannemers cruciaal zodat mijn relaties een uiterst goede dienstverlening krijgen. Of dit nou gaat om een standaard product of een hypotheek met een uitdagende casus.

Wilt u een huis kopen op Bonaire voor eigen bewoning of als investering en heeft u een hypotheek nodig? Dan begeleid ik u van A tot Z. Ik schakel voor u met alle benodigde instanties, geef aan welke gegevens ik nodig heb en heb regelmatig contact met u over de voortgang. Indien u in het buitenland woont en een huis wilt bouwen of een bestaand huis wilt kopen op Bonaire, dan kan ik u met de hedendaagse technologieën nog beter van dienst zijn en zorgen dat u met een gerust hart de hypotheek rond krijgt en de bouw kunt volgen.

Door mij als zelfstandig ondernemer aan te sluiten bij Kos Ta Bon, heb ik een grotere organisatie achter me staan met ook een groter aanbod aan hypotheekbanken en verzekeraars dan normaal op Bonaire. Hierdoor heeft u een one-stop-shop op Bonaire en hoeft u niet zelf naar bank A, B of C om een traject in te gaan.

Ik bekijk voor u bij welke bank uw hypotheek de grootste kans van slagen heeft en onderhandel voor u bij de rente en de voorwaarden. Samen met de begeleiding van A-tot-Z. Met mijn open communicatiestructuur en verwachtingsmanagement kijk ik graag met u naar de beste oplossing.

Een hypotheek en verzekeringen aanvragen op Bonaire werkt anders dan in Nederland, dus wilt u hierover advies? Neem dan contact met mij op!