Richard Kos

Directeur van Kos Ta Bon!
Senior Adviseur Pensioenen, Hypotheken en Verzekeringen


Kos ta bon betekent: ‘Het gaat allemaal goed’. De eigenaar van dit bedrijf is de 47-jarige Richard Kos die oorspronkelijk uit Nederland komt. Richard besloot naar Curaçao te verhuizen, nadat hij zijn vrouw had ontmoet, die op Curaçao is geboren.

De naam Kos ta Bon is bedacht door de vrouw van Richard. Kos Ta Bon vinden wij een briljante naam, omdat deze de naam van de eigenaar bevat en tegelijkertijd een mooie betekenis heeft. Het straalt namelijk positivisme uit.

Kos Ta Bon verleent alle diensten met betrekking tot pensioenen en hypotheken. Het is geen verrassing dat de personen betrokken bij dit bedrijf gespecialiseerd zijn op genoemde gebieden en over grote kennis beschikken als het gaat om de uitvoering van elk detail ervan.

Richard Kos heeft brede kennis op financieel, fiscaal en juridisch gebied en het bankwezen en kent de vastgoed markt al meer dan 12 jaar.

Het bedrijf biedt geweldige expertise als het gaat om het afsluiten en financieren van geweldige deals. De medewerkers van Kos Ta Bon hebben vele jaren bij grote bedrijven gewerkt.

Met veel enthousiasme sporen we u aan om uw beste investering ooit, te doen. Namelijk het kopen of bouwen van uw eigen woning!