Roos Sinot – Winkel

Senior Adviseur Pensioenen, Hypotheken en Verzekeringen


In 2000, 17 jaar geleden, studeerde ik af in master Bedrijfseconomie aan de Universiteit in Tilburg. Daarna heb ik bij diverse grote banken en verzekeraars in Nederland gewerkt en me verder gespecialiseerd in hypotheken en pensioenen. Negen jaar geleden ben ik teruggekeerd naar dushi Curaçao, waar mijn roots liggen.

Onze passie bij Kostabon is de beste oplossing zoeken voor de estate planning en financiële planning van onze klanten. Toevoegen aan de solide financiële toekomst tijdens alle fases van het leven voor onze klanten ervaar ik als zinvol en nuttig werk.

Als het gaat om een eigen woning kopen, een investering in onroerend goed, een pensioen investering, overzetten van uw bestaande hypotheek ik zorg voor de beste financiering/hypotheek/verzekering onder de beste voorwaarden in samenwerking met de banken en naar uw specieke wensen. De begeleiding van het gehele traject zal ik voor u verzorgen van begin tot einde met een onafhankelijke bril op,  binnen een snel tijdsbestek, tegen de beste condities en zonder extra kosten.